Spaghetti slurpen

Cute: deze hondjes spelen hoofdrol in Lady en de Vagebond

Door RTL Boulevard/People Magazine··Aangepast:
© Disney Cute: deze hondjes spelen hoofdrol in Lady en de Vagebond
RTL

Na The Lion King, Aladdin en Belle en het Beest is nu Lady en de Vagebond eindelijk aan de beurt voor een Disney-remake. En het Amerikaanse blad People heeft de eerste beelden vrijgegeven van de hondjes die de hoofdrollen zullen vervullen in de nieuwe versie.

Het is tijd voor een hondenfestijn! Lady en de Vagebond zal in november in première gaan op Disneys nieuwe streaming service, maar tot nu toe waren er nauwelijks beelden van de remake. People brengt daar nu verandering in. De pups in de film zijn vanzelfsprekend enorm schattig en zullen in de enorme voetsporen treden van andere remakes van klassiekers als The Lion King, Aladdin en Belle en het Beest

© People Magazine
© People Magazine

In de film zal Vagebond worden ingesproken door Justin Theroux, de ex-man van Jennifer Aniston. Tessa Thompson is de stem van Lady, Sam Elliot verzorgt de vocalen van Trusty, Peg krijgt de stem van Janelle Monáe, Jock die van Ashley Jensen en Bull wordt ingesproken door Benedict Wong. De sterren van de film hebben nu eindelijk een koppie gekregen door de release van de eerste castfoto's. 

© People Magazine
© People Magazine
© People Magazine
© People Magazine
Lees meer over
DisneyFilm