Achteraf krijg je spijt

Roxeanne Hazes noemt zichzelf een 'klootzak'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Instagram @roxeannehazesRoxeanne Hazes noemt zichzelf een 'klootzak'
RTL

Al haar hele leven wordt alles wat Roxeanne Hazes (26) uitvoert breed uitgemeten. Inmiddels is ze haar wilde haren wel verloren, maar vroeger was de dochter van André een behoorlijke belhamel. Dat blijkt uit haar nieuwe preview voor haar volgende single, Mama was een klootzak.

"Leven en laten leven"

Met meerdere hits op haar naam lijkt Roxeanne het dit keer over een andere boeg te gooien. De zangeres deelt op Instagram een preview van haar volgende single, getiteld Mama was een klootzak. In de teaser lijkt ze ook te hinten op een videoclip, gevuld met allerlei kiekjes uit haar jongere jaren. Destijds was Rox best een wild child. Op verschillende foto's is te zien hoe ze drinkt, feest, rookt en helemaal losgaat. Ook worden er een aantal artikelen aangehaald over haar privéleven. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Roxeanne Hazes ging door diep dal na geboorte Fender
Lees ook

Roxeanne Hazes ging door diep dal na geboorte Fender

De fans van Roxeanne zijn meer dan enthousiast door de aankondiging van nieuwe muziek. "Omg! Zin in", "Super! En wederom verrassend! You go, girl!" en "Laat zien wie je was, bent en straks word. Leven en laten leven" zijn een paar van de vrolijke reacties onder het filmpje. Mama was een klootzak wordt op 16 augustus verwacht. Hiermee is het de opvolger van haar vorige hit Bonnie & Clyde. Wanneer het volgende album van Roxeanne in de schappen ligt, is nog onduidelijk. 

Lees meer over
Roxeanne HazesLiefdeMuziekInstagram