tranendal

‘Pommeline had psycholoog nodig na kampvuur’

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL/Videoland‘Pommeline had psycholoog nodig na kampvuur’
RTL

Waar het vorige reguliere seizoen van Temptation Island niet bij iedereen in de smaak viel, weten ze met de VIPS variant de kijkers van de ene verbazing in de anderen te laten vallen. Het tweede kampvuur was een voor in de boeken en ook bij deelneemster Pommeline heeft het grote indruk gemaakt.

"Zij doet daar niets en huilt alleen maar"

Na het vorige kampvuur gaf Channah aan nog even te willen blijven zitten met Yolanthe en vertelde haar een groot geheim. Ze bleek namelijk zwanger te zijn gedurende de opnames en wilde naar huis. Nu kijken zij en haar partner Quinten thuis de afleveringen terug en doen een boekje open over wat er achter de schermen is gebeurd. Volgens Channah was Pommeline er erg aan toe na het zien van haar beelden.

Temptation-Channah eerlijk over wat voor moeder ze wil worden
Lees ook

Temptation-Channah eerlijk over wat voor moeder ze wil worden

Pommeline is vaak huilend te zien op het eiland. Meestal is het omdat ze haar verloofde Fabrizio, met wie ze nu is gebroken, zo enorm mist. Maar ook de beelden die zij te zien heeft gekregen zorgen voor flink wat tranen. Hierin zagen we hoe Fabrizio zich afvraagt hoe hij haar spullen uit zijn huis krijgt. Volgens Channah is Pommeline toen helemaal ingestort.

“We hebben toen een hele pauze gehad en hier is een psycholoog bijgekomen. Op een gegeven moment trok ze het niet meer. Toen moest ze echt staan en in- en uitademen. Die psycholoog ging Pommeline echt even rustig maken, want ze kon niet meer.” Channah en Quinten hebben medelijden met Pommeline. “Zij doet daar niets en huilt alleen maar. Ze heeft echt maar vijf minuten van de dag dat ze het gezellig heeft. Verder huilt ze weer.”

Lees meer over
PommelineFabrizio