Vakantieliefde

ZIEN: Vakantiefoto's van de Borsato's om verliefd op te worden

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram Marco BorsatoZIEN: Vakantiefoto's van de Borsato's om verliefd op te worden
RTL

Allerliefste ooit: Marco Borsato zet de meest heerlijke vakantiefoto's op zijn Instagram. Er is onder anderen te zien hoe hij en zijn lieftallige vrouw Leontine smoorverliefd naar elkaar kijken. En niet alleen dat, Leontine reageert met een hartverwarmend bericht: "Hou van jou met heel mijn hart & ziel."

"De liefde voor elkaar, het eten en de omgeving maken deze vakantie zuiverend!"

Niet alleen zijn fans smullen van de foto's van zijn heerlijke vakantie in Puglia. Ook Marco kijkt terug op een vakantie vol herinneringen. "De liefde voor elkaar, het eten en de omgeving maken deze vakantie zuiverend! Maar bovenal de vriendschap ophalen en weer in contact komen met alles uit mijn jeugd maken dit onvergetelijk", schrijft de Dromen Zijn Bedrog-zanger bij zijn post. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Marco Borsato treedt in voetsporen Hans Klok
Lees ook

Marco Borsato treedt in voetsporen Hans Klok

Maar ook Leontine kan het niet laten om al haar volgers mee te laten genieten van hun onvergetelijke vakantie. Eerder zette ze al plaatjes van hun beeldige vakantiebestemming online, waarna ze volgt met dezelfde foto's als haar liefje. "Avonden zoals deze met de liefde van m’n leven, onze prachtige kids en familie", schrijft de brunette trots. 

Dat de ouders van drie kinderen dolgelukkig zijn met elkaar, blijkt al in een interview van maart in het tijdschrift Weekend. Hier gaf Leontine aan gek te worden van alle geruchten rondom haar relatie met Marco. "Wij zijn twintig jaar samen, wij gaan met elkaar door dik en dun", vertelt de dolgelukkige moeder. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Leontine BorsatoMarco Borsato