blessed

Operatie Bibian Mentel goed verlopen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPOperatie Bibian Mentel goed verlopen
RTL

De risicovolle operatie die Bibian Mentel (46) vandaag heeft ondergaan, lijkt goed te zijn verlopen. Haar man Edwin Spee deelt op zijn Facebook een update.

"Het goede nieuws is dat alles het lijkt te doen”

Bij de voormalig snowboardster werd onlangs voor de elfde keer kanker geconstateerd. Vanaf haar ruggengraat werden meerdere uitzaaiingen ontdekt. “Op mijn nekhoogte zit weer een tumor, en lager op mijn rug ook”, vertelde ze destijds tegen RTL Boulevard. Edwin plaatste een video waarin hij geëmotioneerd vertelde over de voortgang: “Ik heb goed nieuws gekregen. Alles lijkt goed te zijn. Het is nog even duimendraaien dat Bieb straks ook alles werkelijk goed kan bewegen, maar de arts is heel tevreden”, aldus Edwin.

Bibian Mentel vindt bij de pakken neerzitten zonde van de tijd
Lees ook

Bibian Mentel vindt bij de pakken neerzitten zonde van de tijd

“Ze ligt nu bij te komen. Het goede nieuws is dat alles het lijkt te doen”, besluit hij de video. Bij de video schrijft hij ook: “Jaaa, de eerste berichten zijn positief! Ben net gebeld en alles lijkt goed! Nu nog even uur/anderhalf uur wachten tot ze weer wakker is en ze ook alles nog kan, maar de arts verwacht wel dat het goed is.”

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Bibian Mentel