Kritisch

Fajah Lourens zoekt nieuwe man die gelijkwaardig is

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Fajah Lourens zoekt nieuwe man die gelijkwaardig is
RTL

Powervrouw Fajah Lourens doet in Weekend Magazine een boekje open over haar zoektocht naar een nieuwe man. Ze ziet zichzelf in de toekomst enkel en alleen nog maar een relatie krijgen als die volledig gelijkwaardig is. Zo niet, dan blijft de schrijfster liever vrijgezel.

"Mijn laatste relaties waren met mannen die veel jonger waren en ik verdiende meer geld"

Fajah vertelt eerlijk in het interview dat in haar vorige liefdesrelaties zíj degene was die de touwtjes in handen had. "Mijn laatste relaties waren met mannen die veel jonger waren dan ik en ik verdiende meer geld. Dat wil ik niet meer", vertelt de sportieve brunette. Ze zoekt daarom een man die op dezelfde manier in het leven staat. "Ambitieus, een eigen carrière en geen kinderwens meer."

Fajah Lourens over overnemen rol van Imanuelle Grives
Lees ook

Fajah Lourens over overnemen rol van Imanuelle Grives

Fajah is al enige tijd moeder van dochtertje Irem en zoontje Shai. De 38-jarige heeft na deze twee spruiten dan ook geen kinderwens meer in de toekomst en ziet samenwonen ook niet meer zitten. "Heb ik in het verleden ook te snel en te vaak gedaan. Het lijkt zo leuk en ideaal, maar ik ben er heel snel op uitgekeken." Ze staat naar eigen zeggen dan ook heel anders in het leven wat relaties betreft. "Gemiddeld duurt zoiets bij mij twee jaar, dan ben ik er weer klaar mee. Die fout ga ik niet meer maken. Het is nu voor altijd of nooit", stelt de fitnessgoeroe.

Lees meer over
Fajah Lourens