Herenigd

Teen Mom-Tyler en Catelynn herenigd met dochter Carly

Door RTL Boulevard/Enews··Aangepast:
© Instagram @tylerbaltierramtvTeen Mom-Tyler en Catelynn herenigd met dochter Carly
RTL

Tijdens de seizoensfinale van Teen Mom OG zien we hoe Tyler Baltierra en Catelynn Lowell zich met hun oudste dochter Carly herenigen, tijdens een speciaal bezoek dat georganiseerd werd door hun adoptieadviseur. Helaas voor het stel kwamen ze iets later dan gepland.

"We waren een half uur te laat met het afwerken van haar speciale plakboek met onze handgeschreven brieven"

De afspraak met hun lang verloren dochter ging niet helemaal volgens plan. De twee kwamen namelijk ruim een half uur te laat voor de afspraak! Na het zien van deze aflevering kregen ze online een hoop haat over zich heen. Niet kort daarna reageerden de ouders op Twitter. "We waren een half uur te laat met het afwerken van haar speciale plakboek met onze handgeschreven brieven. Als dit ons verschrikkelijke mensen maakt, dan zij het zo", schreef Tyler dinsdagmorgen op Twitter. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Teen Mom-Kailyn zwanger van tweeling
Lees ook

Teen Mom-Kailyn zwanger van tweeling

Ondanks de haat kan het geluk niet op van de Teen Mom-sterren. "Het was zo de moeite waard om de blik op haar gezicht persoonlijk te zien en te garanderen dat ze het ook echt krijgt! Het bezoek was verbazingwekkend." Catelynn voegde daaraan toe dat “Carly niet gaf om de tijd. Ze gaf er alleen maar om dat we quality time met haar doorbrachten en speelden etc. Of dat ze tijd met haar zusjes mocht doorbrengen en dat is het enige wat telt”, zegt de moeder van drie kids. 

Tyler en Catelynn hebben als tieners hun dochtertje Carly opgegeven voor adoptie, in de hoop haar een beter leven te geven. Sindsdien heeft het koppel contact kunnen houden met Carly en haar adoptieouders. Terwijl de camera’s tijdens hun laatste reünie niet draaiden, konden de fans nog steeds een glimp opvangen van de onvergetelijke dag.

Lees meer over
Teen Mom