I DO

Utopia-Romy en Cemal gaan trouwen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @cemalhazenbroek_officialUtopia-Romy en Cemal gaan trouwen
RTL

Leuk nieuws voor oud-Utopianen Romy Koldenhof en Cemal Hazebroek. De twee gaan trouwen. Op een Spaans strand ging Cemal op zijn knieën voor Romy. En Romy heeft ja gezegd!

"Opeens stond je daar op het strand"

Cemal vloog speciaal voor zijn Romy naar Spanje om haar ten huwelijk te vragen. Via Facebook deelt Romy foto's van het aanzoek. Daarbij schrijft ze hoe het aanzoek verliep. "Opeens stond je daar, op het strand. Ik wist van niks!", aldus Romy. "Speciaal voor mij ben je helemaal vanuit Nederland naar mij in Spanje toegevlogen en gaf je een prachtige speech. Ik heb er geen woorden voor. Alleen wel dat dit de mooiste verrassing is die je je kunt bedenken. Ik hou zo zielsveel van jou, lieve Cemal. Ik kan mij geen betere man wensen. Jij en ik voor altijd."

Utopia-Romy en Cemal verwachten hun eerste kindje samen
Lees ook

Utopia-Romy en Cemal verwachten hun eerste kindje samen

Cemal deelt dezelfde foto's via Instagram. "Al 3,5 jaar samen en nog steeds gelukkig met jou", schrijft hij bij de foto's. "Ik ben gezegend met een vrouw als jou naast mijn zijde."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Onlangs werd al bekend dat de twee in verwachting zijn van hun eerste kindje. Dat maakten de twee destijds via social media bekend. Cemal deelde toen een foto van de echo.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.