verliefd op Ibiza

Dit wil je zien: Laura Ponticorvo maakt musicaldebuut

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPDit wil je zien: Laura Ponticorvo maakt musicaldebuut
RTL

Is er iets wat Laura Ponticorvo niet kan? Ze kan vloggen, zingen, boksen. Nu is er nog iets wat er in het rijtje bij kan: Laura speelt namelijk mee in de musical Verliefd op Ibiza. Gisteren tijdens de Musical Sing-a-Long maakte ze haar debuut.

Als Laura begint te zingen, waan je je meteen op het Spaanse Ibiza. Samen met oud-GTST'er Guido Spek brengt ze een mierzoet liedje over de liefde. Laura, die natuurlijk bekend werd van haar deelname aan X-Factor, klinkt nog een beetje zenuwachtig. Gelukkig heeft ze nog een paar maanden om te repeteren. De try-outs van Verliefd op Ibiza de musical beginnen in januari.

Johnny Kraaijkamp kruipt in vrouwenrol in Verliefd op Ibiza
Lees ook

Johnny Kraaijkamp kruipt in vrouwenrol in Verliefd op Ibiza

 

Johnny Kraaijkamp, Chris Tates en Laura Ponticorvo spelen de hoofdrollen in de musicalversie van de filmhit Verliefd op Ibiza. Ook Guido Spek, Mylène d'Anjou, Juneoer Mers en Charlene Sancho doen mee. Johnny Kraaijkamp is als vrouw in de musicalcomedy te zien. Hij kruipt in de huid van een vrouw die geboren is als man. De musical is gebaseerd op de gelijknamige film, maar kent een aantal andere elementen, zoals de rol van Kraaijkamp. Ook Laura Ponticorvo's personage Elsa, een vlogger, is nieuw. De film trok in 2013 meer dan 700.000 bezoekers.

Lees meer over
Laura Ponticorvo