Story of my life

Harry Styles: 'Ik heb geen zin in One Direction-reünie'

Door RTL Boulevard/Rolling Stone··Aangepast:
© Getty ImagesHarry Styles: 'Ik heb geen zin in One Direction-reünie'
RTL

Het zit niet mee voor One Direction-fans. Los van het feit dat individuele muziek van de voormalige bandleden op zich laat wachten, onthult Harry Styles (25) nu ook dat ze allemaal nog geen zin hebben in een reünie. Dat laat de zanger weten in zijn nieuwe interview met Rolling Stone.

"Als er ooit een moment komt waarop we het allemaal even graag willen doen, dan gaan we het doen."

One Direction-fans moeten het nóg langer uithouden dan ze ooit hadden verwacht. Bij de aankondiging van hun pauze als band gaven de zangers aan "maximaal 18 maanden" uit elkaar te gaan, maar daar bleek niets van waar. "Ik weet niet, ik denk dat ik het ooit helemaal zou afzweren", aldus Harry over een eventuele reünie. "Als er ooit een moment komt waarop we het allemaal even graag willen doen, dan gaan we het doen."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Jammer: Harry Styles toch níet in De Kleine Zeemeermin
Lees ook

Jammer: Harry Styles toch níet in De Kleine Zeemeermin

"De gedachte erachter zou moeten zijn: 'Hey, dit was heel leuk toen. Dit moeten we opnieuw doen'", gaat de Sign of the Times-zanger verder. "Maar tot die tijd heb ik het erg naar mijn zin met het maken van eigen muziek en experimenteren daarin. Ik vind dit nog veel te leuk om weer terug te gaan naar de band. Als we terugkomen en hetzelfde proberen te doen als toen, dan wordt het toch niet helemaal hetzelfde." 

In datzelfde interview onthult Harry wel ander, positiever nieuws voor fans. Het Rolling Stone-artikel is namelijk naar aanleiding van zijn volgende cd, die binnenkort uit zal komen, volgens het blad. Bovendien heeft de zanger een klein voorproefje gegeven van het project. "Het gaat over het hebben van seks en je verdrietig voelen", legde hij kort en bondig uit. Wanneer het precies zal verschijnen is nog onduidelijk. 

Lees meer over
Harry StylesLiam PayneNiall HoranLouis TomlinsonZayn MalikMuziekOne Direction