Dropje

Kleuterserie met Imanuelle Grives komt toch op de buis

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Kleuterserie met Imanuelle Grives komt toch op de buis
RTL

De NTR gaat dit najaar de kleuterserie Dropje, met een hoofdrol voor de in opspraak geraakte actrice Imanuelle Grives, toch uitzenden. Een woordvoerder heeft een bericht daarover van De Telegraaf bevestigd.

"Het is een waardevolle kleuterserie en we vinden het belangrijk die op televisie te brengen"

De omroep zegt tot dit besluit te zijn gekomen na ’intern best wat discussie’. Imanuelle zit momenteel vast in België nadat zij op het festival Tomorrowland werd aangehouden met een partij drugs.

Actrice Imanuelle Grives moet nog een maand langer in cel blijven
Lees ook

Actrice Imanuelle Grives moet nog een maand langer in cel blijven

"Het is een waardevolle kleuterserie en we vinden het belangrijk die op televisie te brengen, ook nu Imanuelle na de opnamen in opspraak is geraakt", stelt de NTR. "We denken bovendien dat ouders goed in staat zijn onderscheid te maken tussen een actrice en de rol die ze speelt."

De hoofdpersoon in deze serie is Dropje, die met zijn ouders in de ‘alleswinkel’ woont vanwaaruit hij iedere ochtend vol energie ‘de wereld’ in trekt en iedere avond weer veilig thuiskomt. In de serie speelt Imanuelle een winkeljuffrouw.

De wereld van Dropje is beperkt tot de ruimte in en om de winkel maar die biedt genoeg mogelijkheden om samen met de kinderen die hij ontmoet kleine en grote avonturen te beleven.

Dropje is vanaf december te zien. De première van de reeks vindt plaats in oktober op het festival Cinekid.

Lees meer over
Imanuelle GrivesTv-programma