Party hard

Love Island UK-Theo verliest zicht in één oog door champagnekurk

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Love Island UK/ITVLove Island UK-Theo verliest zicht in één oog door champagnekurk
RTL

Theo Campbell (25) is zijn zicht verloren in zijn rechteroog. De Love Island UK-deelnemer geeft aan dat de kurk van een champagnefles in tweeën splitste en vervolgens in zijn oog terechtkwam. Het tafereel vond plaats tijdens zijn vakantie op Ibiza.

"Ik ben al het zicht in mijn rechteroog verloren, aangezien die in tweeën is gesplitst"

Theo deed in 2017 nog mee aan het derde seizoen van Love Island UK, maar is inmiddels het zicht in zijn rechteroog verloren. De atleet deelt op Instagram dat dat te danken is aan een champagnekurk. "Twee oogoperaties verder na een heel ongelukkig ongeluk", legt de Love Island-deelnemer uit bij een foto van hemzelf en zijn vriendin Kaz. "Ik ben al het zicht in mijn rechteroog verloren, aangezien die in tweeën is gesplitst." 

Schokkend: Love Island-koppel Sebastiana en Martin uit elkaar
Lees ook

Schokkend: Love Island-koppel Sebastiana en Martin uit elkaar

"Wie had gedacht dat een champagnekurk dat kon doen?", vraagt Theo zichzelf af. "Maar ik heb nog één oog over en je moet altijd het positieve overal van inzien." Vervolgens bedankt hij zijn vriendin voor alle steun, maar roept hij zijn fans ook op tot hulp. "Als iemand een plek weet waar ze vette ooglapjes verkopen, laat het me weten." Theo werd overspoeld met liefde door zijn volgers, die het vooral heel zielig voor hem vinden. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Love IslandChampagne