Daddy to be

Temptation-Morgan openhartig over aanstaande vaderschap

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© YouTube: @MorganCyrielTemptation-Morgan openhartig over aanstaande vaderschap
RTL

Nadat Temptation Island-deelneemster Rodanya onthulde zwanger te zijn van Morgan (20), was het lange tijd stil vanuit hem. Nu heeft hij, net als Rodanya een waar YouTube-kanaal opgericht waarin hij alle prangende vragen beantwoord over zijn aanstaande vaderschap.

"Ik zie het echt als een zegening"

In de video erkent Morgan ten eerste al dat hij vader wordt: “Ja, ik krijg samen met Rodanya een klein kindje, een jongetje. Ik zie het echt als een zegening.” Toch heeft hij zich lange tijd stilgehouden op onder andere social media. “De reden hiervan is voornamelijk omdat ik vind dat de kleine hier niet voor heeft gekozen. Dus hij hoeft niet bedolven te worden onder allerlei speculaties en meningen van mensen. Ik en Rodanya staan in de schijnwerpers, maar hij kiest er niet voor.”

Temptation-Rodanya onthult: 'Morgan is de vader'
Lees ook

Temptation-Rodanya onthult: 'Morgan is de vader'

Morgan haalt ook meerdere geruchten aan. “Er zijn meerdere geruchten dat ik niks te maken zou hebben met de kleine, ofzo. Dat is totaal niet waar. Ik heb het wel even moeten laten bezinken, want het was onverwachts.” Op dit moment zijn hij en Rodanya niet meer samen.

Morgan ziet na Temptation Island een televisie carrière wel zitten: “Ik vond het leuk en wellicht dat ik in de toekomst nog wel iets ga doen. De tv-wereld is me wel goed bevallen.”

De hele video kun je hier bekijken.