OP HET OUDE NEST

Caroline Tensen voelt zich weer helemaal thuis bij RTL

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPCaroline Tensen voelt zich weer helemaal thuis bij RTL
RTL

Na het vertrek van Linda de Mol en Wendy van Dijk bij RTL is er plaats voor nieuwe RTL-koninginnen. Met een bomvol najaarsprogramma lijkt de teruggekeerde Caroline Tensen daarvoor uitermate geschikt, maar zelf ziet ze dat niet zo. "Ik ga dat niet zeggen hoor. Ik hoef ook geen koningin te zijn", zei ze op de najaarspresentatie van de zendergroep voor de camera van het ANP.

"Het allermooiste vind ik dat ik weer terug ben"

"Het allermooiste vind ik dat ik weer terug ben", zegt Caroline, die zich in november na jaren afwezigheid voor zeker twee jaar aan RTL verbond. "Je hebt geen idee hoe, met name ook achter de schermen, er zo leuk is gereageerd. Dat had ik helemaal niet zien aankomen. Dat is echt heel leuk thuiskomen."

De komende periode kan Caroline vol aan de bak. Volgende week keert ze terug op de buis met een nieuwe versie van Het spijt me, later gaat ze ook haar oude hit Wie ben ik? weer presenteren én ze wordt samen met Natasja Froger en Angela Groothuizen een van de gezichten van Five Days Inside, als opvolger van Beau van Erven Dorens.

Caroline Tensen legt uit waarom steun Nacht van het Kind nodig is
Lees ook

Caroline Tensen legt uit waarom steun Nacht van het Kind nodig is

"Ik ga dat zeker niet onderschatten", zegt Caroline over het programma dat vorig jaar de Gouden Televizier-Ring won. Waar ze naartoe wordt gestuurd, is nog niet bekend. "Of dat eng is weet ik niet. Ik houd wel van nieuwe uitdagingen en ook van televisie maken. Op die manier ga ik er ook in."

Lang nadenken hoefde Caroline niet. "Ik vind het een fantastisch programma, dus ik heb heel hard ja gezegd. Ik vind het ook een eer. Ik ga dat heel serieus doen."

Lees meer over
Caroline Tensen