ZO VADER ZO ZOON

Kleine Lío Zion begint al op vader Lil' Kleine te lijken

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPKleine Lío Zion begint al op vader Lil' Kleine te lijken
RTL

Lil' Kleine (24) heeft op Instagram een foto en een video van zijn zoontje Zío Lion gedeeld. "Young King", schrijft Lil' bij de foto. Maar wat het meeste opvalt, is dat de kleine Zío al steeds meer op zijn vader begint te lijken. "Jullie hebben precies dezelfde neus", reageert een fan.

"Jullie hebben precies dezelfde neus"

In de video is te zien hoe de zoon van Jorik Scholten, zoals de rapper eigenlijk heet, de autosleutels van zijn vader vasthoudt. Het openen van de autodeuren gaat de kleine Zío alleen nog niet zo goed af. "Wat heb je in je hand?", vraagt Jorik aan zijn kleine vent. De artiest krijgt veel positieve reacties op de foto. Nicky Romero benadrukt hoe erg de kleine Zío op zijn vader lijkt: "Dezelfde look gewoon, baas." Ook Britt Dekker, Estelle Cruijff, Nicolette van Dam en Bas Smit reageren positief op de foto. Ook fans reageren op de foto. "Wat een binkie is het, zeg!", zegt iemand. Een ander reageert: "Wat een leuk mannetje!"

Zoontje Lil Kleine maakt debuut op Instagram
Lees ook

Zoontje Lil Kleine maakt debuut op Instagram

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

In juni van dit jaar werd bekend dat Jorik en zijn verloofde Jaimie Vaes voor het eerst ouders werden. De twee zijn ook verloofd, maar wanneer het huwelijk gaat plaatsvinden is nog niet bekend.

Lees meer over
Lil KleineJaimie Vaes