twee violen...

Monica Geuze viert bijzondere mijlpaal met haar familie

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @monicageuzeMonica Geuze viert bijzondere mijlpaal met haar familie
RTL

De vlag mag uit bij Monica Geuze (24). Vandaag is haar stiefzoontje Mason vier jaar geworden. Om dat te vieren keren zowel Monica als vriend Lars Veldwijk (28) naar Instagram om de deugniet in het zonnetje te zetten.

De voetballer trapt af met een reeks foto's van de jarige job. Op de zoete kiekjes kijkt het ventje met een guitig koppie in de camera, wat vervolgens veel felicitaties oplevert bij zijn volgers. De een na de andere "gefeliciteerd" stroomt binnen onder de post.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Monica Geuze door het dolle heen met Love Island-klus
Lees ook

Monica Geuze door het dolle heen met Love Island-klus

Ook Monica Geuze laat de verjaardag van Mason niet zomaar voorbijgaan. Op de verjaardagsfoto is een stralende Monica te zien, terwijl ze samen met de jarige in een zwembad ligt tijdens hun vakantie op Ibiza.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lars kreeg zoon Mason met zijn ex Kelly Loef. Samen met Monica heeft hij een dochtertje: Zara-Lizzy van één. Hoewel de YouTube-ster de twee kinderen regelmatig laat zien in haar vlogs, kondigde ze van de week aan dit een stuk minder te gaan doen. Ze merkt hoe haar dochter steeds meer een eigen persoonlijkheid krijgt en daarom vindt ze het belangrijk om Zara-Lizzy te beschermen. "Ik heb het idee dat ze dan veel kwetsbaarder is. Dat voelt helemaal niet zo chill", vertelde ze in een van haar laatste vlogs.

Lees meer over
Monica GeuzeLars Veldwijk