Klopt niets van

Teen Mom-Amber haalt uit naar ex-vriend na machete-aanval

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© MTVTeen Mom-Amber haalt uit naar ex-vriend na machete-aanval
RTL

Amber Portwood (29) doet voor het eerst haar verhaal in de reünie-aflevering van Teen Mom OG, dat vanavond uitgezonden wordt in Amerika. De reality-ster vertelt openhartig over wat er gebeurde tijdens de ruzie met haar vriend Andrew Glennon.

"Waarom zou ik mijn vrijheid op het spel zetten?"

In gesprek met Dr. Drew doet Amber haar kant van het verhaal. Volgens de reality-ster klopt er namelijk helemaal niets van. "Al heel lang geleden koos ik ervoor om niet op drugs getest te worden en gewoon de gevangenis in te gaan, omdat ik mezelf op die manier kon laten helpen", aldus Amber in het fragment. "Waarom zou ik mijn vrijheid op het spel zetten? Je hebt sinds die tijd helemaal niets slechts meer over mij gehoord. Ik ben geen één keer in de problemen gekomen sindsdien. Maar opeens ren ik achter mijn kind aan met een machete? Je bent niet goed wijs."

Teen Mom-Tyler en Catelynn herenigd met adoptieouders dochter
Lees ook

Teen Mom-Tyler en Catelynn herenigd met adoptieouders dochter

De exclusieve beelden zijn te zien bij TMZ. De machete-aanval zou dus ook gelogen zijn van haar vriend Andrew, waarmee ze een tweejarig zoontje heeft. Amber heeft al eerder in de bak gezeten, omdat ze haar toenmalige vriend te lijf ging. Hiervoor werd ze veroordeeld tot huiselijk geweld, hetzelfde waar ze nu voor terecht staat. Ook heeft ze vastgezeten voor het best van drugs. Het zal morgen duidelijk worden wat Amber te vertellen heeft over het incident. 

Lees meer over
Teen MomVoogdij