jij liet me vallen

Tino Martin houdt nog altijd van ex Kimberley

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPTino Martin houdt nog altijd van ex Kimberley
RTL

Tino Martin en zijn vriendin Kimberley Kruiter maakten vorige week bekend na drie jaar een punt te hebben gezet achter hun relatie. “Het is wat het is", vertelt de populaire zanger nu tegen Shownieuws.

“Het is heel erg jammer en best wel verdrietig”

Eerder vertelde Tino al in RTL Boulevard dat ze, ondanks hun break-up, gewoon vrienden blijven. "Het is gewoon zo dat als twee mensen van elkaar houden, maar niet samen kunnen leven, dat je tot de conclusie kan komen niet met elkaar verder te gaan. Maar je kan nog wel van elkaar houden", stelt hij nu wederom. “Het is heel erg jammer en best wel verdrietig.”

 

Tino Martin en zijn Kimberley uit elkaar
Lees ook

Tino Martin en zijn Kimberley uit elkaar

Wat dan wel de reden van de breuk is? De ex-tortelduifjes zouden volgens Tino uit elkaar zijn gegroeid. "We leefden ieder ons eigen leven. Kimberley met haar horecabedrijf Tante Roosje in Amsterdam en ik dus met mijn carrière. Dat bracht zo veel stress en spanningen met zich mee dat het op een gegeven moment te veel botste. Kort door de bocht gezegd: we konden op het laatst niet meer met, maar ook niet zonder elkaar. Alle twee zijn we er kapot van, maar het is beter zo."

Zowel Tino als Kimberley hebben het erg zwaar met de break en vragen om rust en ruimte om de gestrande relatie te verwerken.

Lees meer over
Tino Martin