Pak me dan

Eerste beelden The Masked Singer overtreffen alles

Door RTL Boulevard··Aangepast:
Eerste beelden The Masked Singer overtreffen alles
RTL

The Masked Singer verovert op dit moment de hele wereld. Eind deze maand is Nederland aan de beurt en wij hebben alvast de eerste spectaculaire beelden!

In het spraakmakende programma kruipen BN'ers het podium op om de jury te overtuigen van hun zangtalent. Alleen zijn de sterren onherkenbaar doordat ze zijn verstopt in een over the top verkleedpak. De jury heeft geen flauw benul wie ze zijn. 

Zangers, acteurs, maar ook sporters zitten 'strak in het pak'. Het panel moet aan de hand van hints raden wie het zijn. En dat is nog best lastig, want ze worden ook op het verkeerde been gezet.

Buddy Vedder en Loretta Schrijver in The Masked Singer
Lees ook

Buddy Vedder en Loretta Schrijver in The Masked Singer

Het is aan Buddy Vedder, Gerard Joling, Carlo Boszhard en Loretta Schrijver om erachter te komen wie er precies in de geweldige pakken verstopt zitten. "Het is eigenlijk een soort Wie is de Mol?", zei Loretta eerder. "Het lijkt me zo verschrikkelijk leuk!"

Wie de sterren zijn, blijft dus nog even geheim, maar op de redactie hebben we onze vermoedens. Horen we daar nu Nienke Plas en Eddy Zoëy? 

The Masked Singer is een van origine Koreaans tv-format dat een enorme hit is op de Amerikaanse zender FOX. In de Nederlandse versie gaan jury en publiek op zoek naar de identiteit van bekende personen die vermomd optreden in de studio.

The Masked Singer is vanaf vrijdag 27 september te zien bij RTL 4 en wordt gepresenteerd door Ruben Nicolai.