baby number 2

Airen Mylène en Taeke Taekema kunnen geluk niet op

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @airenmyleneAiren Mylène en Taeke Taekema kunnen geluk niet op
RTL

Airen Mylène (34) en Taeke Taekema (39) zijn overspoeld met reacties na de bekendmaking dat Airen in verwachting is van baby nummer twee. En dat vinden ze ontzettend bijzonder. "Super bedankt voor alle lieve reacties op het nieuws dat we een tweede kindje krijgen!", bedankt de presentatrice haar volgers.

"We zijn ons mentaal aan het voorbereiden en proberen her en der wat slaap te pakken"

De jonge ouders maakten het nieuws bekend via Instagram met een foto van de echo, een paar minischoentjes, een speen en kleine hockeystick. "We zijn ons mentaal aan het voorbereiden en proberen her en der wat slaap te pakken. Let the games begin", schrijft de 34-jarige vandaag op social media. "Avontuur nummer 2. Hoe zal deze eruit gaan zien? Zo benieuwd. Maar. Echt."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Airen Mylène en Taeke Taekema krijgen tweede kindje
Lees ook

Airen Mylène en Taeke Taekema krijgen tweede kindje

Ook onder de nieuwe post stromen de felicitaties wederom binnen. Viktor Brand had het nieuws even gemist en reageert uitgelaten onder het bericht. "Nou jaaaaaahhhh! Wat leuk!" Ook Shownieuws-collega Yara Michels reageert op het blijde nieuws met "gefeliciteerd lieverds".

De presentatrice en oud-hockeyer leerden elkaar kennen tijdens hun deelname aan Wie is de Mol? in 2015. In maart vorig jaar verwelkomden ze een zoontje, Bodhi.

Lees meer over
Taeke TaekemaAiren Mylene