love is in the air

Yolanthe Cabau zoent erop los

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPYolanthe Cabau zoent erop los
RTL

Sinds het uit is tussen Yolanthe Cabau (34) en Wesley Sneijder (35) heeft de ex-voetbalvrouw nog maar één man in haar leven: zoontje Xess Xava (3). De trotse moeder laat op Instagram zien hoe dol ze op hem is.

"Goals!"

Yolanthe plaatst een video van haar en haar knul. Op de beelden is te zien hoe ze hem overspoelt met kusjes. Xess Xava geniet ontzettend van de qualitytime met zijn moeder.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Yolanthe Cabau: 'Deze periode gaat mij sterker maken'
Lees ook

Yolanthe Cabau: 'Deze periode gaat mij sterker maken'

De presentatrice kan op veel lieve reacties rekenen. BN'ers als Xander de Buisonjé en Bobbi Eden reageren met een hartje onder het bericht. Ook Yolanthes vriendin Paris Hilton reageert: "Goals!"

Yolanthe stond vorige week nog met een uitgebreid interview in de Grazia. Hierin vertelde ze onder meer hoeveel haar zoon voor haar betekent. "Hij is de allerbelangrijkste en dierbaarste persoon op de wereld voor mij." Ze krijgt vaak negatief commentaar op social media, ook over haar zoontje. "Iedereen mag zijn mening hebben, ook over mij. Ik accepteer dat. Mijn zoon is mijn alles en ik doe er alles aan om de beste moeder voor hem te zijn. Xess straalt en is gelukkig. Wat anderen ook vinden, dat is voor mij wat telt." 

Lees meer over
Yolanthe Sneijder-Cabau