Doe niet zo vervelend

Martien Meiland 'vindt niets leuk' in Ranking the Stars

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© RTL Martien Meiland 'vindt niets leuk' in Ranking the Stars
RTL

Het nieuwe seizoen van Ranking the Stars ging met gierende banden van start vorige week en de aflevering van vanavond lijkt minstens zo hilarisch. En dat is mede te danken aan Martien Meiland (58) en zijn complete afschuw voor allerlei sportieve activiteiten.

"Laat mij met rust"

Het is algemeen waar Martien van houdt: wijn. Maar zijn andere hobby's zijn onduidelijk voor de fans van de extravagante Noordwijker. "Heb je weleens iets gedaan aan surviving of zo?", vraagt presentator Paul de Leeuw zich af. "Nee joh, ik hou helemaal niet van sport", reageert Martien abrupt. "Laat mij met rust." Het wordt al snel duidelijk dat de Chateau Meiland-ster eigenlijk nergens fan van is wat te maken heeft met inspanning. 

Eerste aflevering Ranking the Stars in kijkcijfer-top 10
Lees ook

Eerste aflevering Ranking the Stars in kijkcijfer-top 10

Wanneer Paul vraagt of hij weleens iets geks heeft gedaan, zoals op een nudistencamping staan, verzekert Martien dat hij dat soort dingen niet leuk vindt. "Hou ik ook niet van: bloot", verklaart hij. Ook skiën staat hem niet aan. "Veel te koud." Diepzeeduiken zit er ook niet in. "Waarom zou ik? Vreselijk. Dat moet ik allemaal niet." Als Paul een persoonlijke vraagt stelt over of Martien zichzelf weleens bevredigd, wordt het hem teveel. "Doe niet zo vervelend. Volgende!" Bovendien lijkt het er dit keer op dat ook Roy Donders en zangeres Merol meedoen aan de show. 

Lees meer over
Paul de LeeuwTv-programma