Gossip

Fabrizio zocht professionele hulp na liefdesbreuk met Pommeline

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL Boulevard/VideolandFabrizio zocht professionele hulp na liefdesbreuk met Pommeline
RTL

De vlam is gedoofd tussen Fabrizio (27) en Pommeline (25). Maar ook met zijn nieuwe liefdes wilde het niet vlotten het afgelopen jaar. Na een affaire met verleidster Julia kwam Maithé in beeld, al verdween zij ook weer snel.

"Het is alleen moeilijker geworden, waardoor ik een heel andere visie heb gekregen op relaties"

Hoewel het heel gezellig was tussen Fabrizio en Julia, noemt hij hun aantrekkingskracht "oppervlakkig." Het had niet zo mogen zijn. "Ik denk dat vooral de jaloezie ermee te maken had. Dat ik uiteindelijk met een ander meisje wel een serieuze relatie wilde en met Julia niet", legt hij uit. Fabrizio en Maithé hebben slechts twee maanden met elkaar doorgebracht. "Dat heeft ook niet gewerkt. Jammer genoeg lag er een zware druk op onze relatie. Waardoor er ook geen sprake was van een serieuze relatie." 

Temptation-babe Zwanetta heeft een opvallend nieuw baantje
Lees ook

Temptation-babe Zwanetta heeft een opvallend nieuw baantje

De gebeurtenissen in het verleden van Fabrizio hebben hem gemaakt tot wie hij nu is. "Ik heb een soort van schild gecreëerd voor mezelf", legt hij uit. "Om niet gekwetst te worden." De dingen die hij heeft meegemaakt hebben zelfs zo'n effect gehad, dat hij nu professionele hulp heeft gezocht daarvoor. "Desondanks probeer ik nog altijd te geloven in de liefde. Het is alleen moeilijker geworden, waardoor ik een heel andere visie heb gekregen op relaties. Dat maakt het niet makkelijker." 

Lees meer over
FabrizioPommelineTemptation Island VIPSLiefdeSeksRelatie