Foutje, bedankt

Fans zijn woest: Teen Mom-Farrah maakt pijnlijke fout in video

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© YouTubeFans zijn woest: Teen Mom-Farrah maakt pijnlijke fout in video
RTL

Farrah Adams (28) maakt een wel heel slordige fout in haar nieuwe video op Youtube. De Teen Mom is samen met haar dochter bij het One World Trade Center om stil te staan bij de 9/11-ramp achttien jaar geleden. Maar in plaats van dat de tienermoeder daarnaar refereert, noemt ze het 7-Eleven. Fans reageren laaiend.

"Wat probeer je verdomme te doen. Je bent de laatste persoon die een herdenking mag doen voor 11 september"

Dit is niet de eerste keer dat de 28-jarige brunette een lading aan negatieve reacties krijg op social media. Eerder werd zij al uit de serie Teen Mom OG gesneden, wat een gevolg was van haar besluit om als porno-actrice door het leven te gaan. Bovendien zette de moeder onlangs een foto van haar dochter in lingerie op Instagram. De reacties waren op zijn zachts gezegd niet heel aardig. "Je bent vuilnis! Hoe durf je zoiets op sociale media van je kind te zetten!" en "Ze is verdraaid. Ze ziet niet eens in hoe dit soort dingen haar dochter kan beschadigen. @Farrah vraag jij je niet af hoeveel perverselingen dit zagen en opgewonden raakten?" waren twee van de vele boze reacties.

 

RuPaul's Drag Race-Farrah Moan boos op Ariana Grande
Lees ook

RuPaul's Drag Race-Farrah Moan boos op Ariana Grande

En ook nu weer houdt niemand zich in als het gaat om de grote fout die Farrah in haar nieuwe video maakt. Aan het begin van haar video noemt ze in plaats van de aanslag op 11 september 2001 de gebeurtenis 7-Eleven, wat de naam is van de beroemde keten van buurtwinkels. Bovendien zegt ze ook laaiend enthousiast hoeveel plezier zij en haar dochter hebben tijdens hun bezoek aan de herdenking. En als klap op de vuurpijl bleef de tienermoeder voortdurend zeggen dat ze de kaartjes gratis heeft gekregen via een tourgroep. "Wat probeer je verdomme te doen. Je bent de laatste persoon die een herdenking mag doen voor 11 september. Stop alsjeblieft", reageert een fan. 

Andere Teen Mom castleden herdenken de dag door talloze helden te bedanken die hun leven hebben gegeven om mensen uit het WTC te redden. Ook andere beroemdheden gebruikten hun sociale media om stil te staan bij iedereen die de ramp niet heeft overleefd. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.