Tongworstelen

OMG: Temptation-Yasmin en Damian zoenen erop los

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Videoland/RTLOMG: Temptation-Yasmin en Damian zoenen erop los
RTL

Damian en Yasmin komen elkaar niet tegen op Temptation Island VIPS, maar in Nederland krijgen ze geen genoeg van elkaar. De twee werden zoenend gespot tijdens een boeking.

"Er is geen sprake van overspel"

Het liefdesleven van zowel Damian als Yasmin ligt overhoop na hun deelname aan Temptation Island VIPS, dus ze hebben een goede aan elkaar. Op Instagram worden filmpjes van hun tongworsteling verspreid, waarop duidelijk te zien is hoe ze van elkaars gezelschap genieten. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Temptation-Sidney en Demi zetten punt achter relatie
Lees ook

Temptation-Sidney en Demi zetten punt achter relatie

Yasmin heeft de online ophef ook gezien en verzekert iedereen dat er niets speelt tussen de twee. "Ach jongens, wat is het probleem?", begint ze. "Het was een super leuk feestje en we hebben met z'n allen hartstikke veel gedronken. Er is geen sprake van overspel. Iedereen geniet weleens van een feestje en ook iedereen die betrokken is, is op de hoogte." Damian heeft niets laten weten. 

Krijg je geen genoeg van Temptation Island? Bekijk dan de nieuwste aflevering van Temptation Gossip met Fabrizio! De spierbundel vertelt openhartig over zijn verbroken verloving met Pommeline, maar ook over zijn zoontje en overspel met verleidster Julia. 

Lees meer over
Temptation Island VIPSLiefde