RUMOUR HAS IT

'Adele komt met lied over haar scheiding'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP 'Adele komt met lied over haar scheiding'
RTL

Zangeres Adele (31) zou met een uptempo lied komen over haar voormalig huwelijk met Simon Konecki (45). Het nummer zou ergens in de komende maanden moeten verschijnen. De twee zijn in april van dit jaar uit elkaar gegaan. De officiële scheidingspapieren zijn drie dagen geleden aangevraagd, meldde TMZ.

"Wat opvallend is, is dat het een uptempo lied zal zijn"

Een bron vertelt aan The Sun dat Adele binnenkort met een nieuwe track komt, over haar mislukte relatie. In het lied zou de zangeres positief zijn over haar toekomst, zonder Simon. "Wat opvallend is, is dat het een uptempo lied zal zijn", aldus de bron.

'Adele komt binnenkort met langverwachte nieuwe muziek'
Lees ook

'Adele komt binnenkort met langverwachte nieuwe muziek'

Adele staat er uiteraard om bekend dat ze over haar liefdesleven zingt in haar liedjes. Fans zouden ook op dit album weer een kijkje krijgen in haar persoonlijke leven. "Als alles goed gaat, zal het lied in november verschijnen", aldus de insider van The Sun.

De geruchtenmolen dat Adele met nieuwe muziek komt, draait al langer. Eerder vertelde een bron al aan People dat de zangeres zich aan het voorbereiden is op het promoten van nieuwe muziek. Adele bracht eerder al albums uit in 2008, 2011 en 2015. Iedere keer was de titel van het album haar leeftijd op dat moment.

Lees meer over
Adele [Laurie Blue Adkins]