Janice from the Blok

Is dit de nieuwe vriendin van Donny Roelvink?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @donnyroelvink Is dit de nieuwe vriendin van Donny Roelvink?
RTL

Het lijkt erop dat Donny Roelvink (21) opnieuw geluk heeft in de liefde. Na zijn breuk met Amijé van der Laan heeft het even geduurd voordat de realityster weer zijn hart verloor, maar het zou zo kunnen zijn dat Janice Blok nu zijn vriendinnetje is.

"Jij bent anders"

"Jij bent anders", schrijft Donny bij een paar kiekjes van hemzelf en de brunette. Het gaat om de influencer Janice, die op Instagram een behoorlijk aantal volgers heeft weten te verzamelen. Dit komt mede door haar uiterlijk, maar ook door haar deelname aan X Factor in 2011. Janice zat in het meidengroepje Way en wist het zelfs tot de liveshows van de talentenshow te schoppen. Daarna deed ze ook nog in haar eentje mee aan het programma.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Donny Roelvink staat stil bij zijn overleden oma
Lees ook

Donny Roelvink staat stil bij zijn overleden oma

De liefde lijkt al een tijdje geleden te zijn opgebloeid. Donny nodigde zijn Janice namelijk uit voor de clipopnames van zijn single Blokkeren. Hierin mocht de brunette haar looks showen en haar heupjes lekker laten wiegen. Bovendien lijkt het er nu op dat Janice ook te zien zal zijn in zijn volgende videoclip, die toevallig ook nog eens Jij bent anders heet. De tijd zal leren of de twee daadwerkelijk een koppeltje vormen. 

Lees meer over
Donny RoelvinkAmijé van der LaanLiefdeRelatieInstagram