Pommeline klapt uit de school over bizar diner Fabrizio en Julia

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© RTL Boulevard/VideolandPommeline klapt uit de school over bizar diner Fabrizio en Julia
Roddelen maar: Temptation Gossip 2019

Het seizoen van Temptation Island VIPS zit erop. Pommeline (25) en Fabrizio (27) leken op een roze wolk weer terug te vliegen naar België, maar eenmaal terug ging het compleet mis. De verloving werd verbroken en de geruchtenmachine bleef lopen over de reden achter de breuk. De spierbundel deed zijn kant van het verhaal al bij Temptation Gossip en nu is het de beurt aan de blondine.

"Schijnheilig alom"

Het is de Temptation-breuk die niemand zag aankomen: Pommeline en Fabrizio zetten een punt achter hun relatie en verbreken hun verloving ná hun deelname aan het VIPS-seizoen. Het stel verliet het eiland vol goede moed, maar eenmaal in België kon de spierbundel de verleiding tóch niet weerstaan. Hij papte aan met verleidster Julia en loog zijn verloofde voor. Nu doet Pommeline haar kant van het verhaal. "Tegen het einde had ik door dat er iets scheelde", legt ze uit in Temptation Gossip

Temptation-Fabrizio biedt Pommeline zijn excuses aan
Lees ook

Temptation-Fabrizio biedt Pommeline zijn excuses aan

"Als ik zei tegen hem: 'Ik ga naar Stuwey vanavond', dan zei hij: 'Ah, is goed, ga maar.'" Dit klopte niet bij Pommelines beeld van haar vriend. Fabrizio is namelijk behoorlijk jaloers aangelegd. Op dat moment wist ze nog niet dat hij haar bedroog met Julia. Het wordt nog erger: ze werd uitgenodigd om met zijn drieën uiteten te gaan. "Achteraf gezien vond ik dat heel raar, toen waren zij al...", legt Pommeline uit. "Vervolgens heb ik nog een brief van haar gekregen: 'Ik ben zo blij voor jullie en hopelijk leven jullie nog lang en gelukkig' (...) Schijnheilig alom." 

Ook Fabrizio deed zijn verhaal in Temptation Gossip. Bekijk het hieronder. 

Lees meer over
FabrizioPommelineTemptation Island VIPSLiefdeLiefdesverdrietSeksRelatie