ja, hij wil!

Getrouwd! Martijn Krabbé zegt ja tegen zijn Deborah

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @martijn_krabbeGetrouwd! Martijn Krabbé zegt ja tegen zijn Deborah
RTL

Martijn Krabbé (51) is officieel van de markt. Op zijn Instagram laat de presentator weten zojuist in het huwelijksbootje te zijn gestapt.

"Lang leve de liefde! I love you forever"

"We zijn getrouwd!", verrast The Voice-presentator zijn volgers op Instagram. Op het romantische kiekje kijkt het kersverse bruidspaar met een grote glimlach de camera in. "Lang leve de liefde! I love you forever", spreekt hij zijn vrouw Deborah (39) toe.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Martijn Krabbé en verloofde genieten van romantische trip
Lees ook

Martijn Krabbé en verloofde genieten van romantische trip

Hoewel hij al twee keer eerder is getrouwd met de moeder van zijn kinderen, Amanda, weerhoudt dit hem er niet van om nóg een keertje in het huwelijksbootje te stappen. “Het moet toch gewoon een keertje lukken, voor altijd. Ik denk zelf dat dat deze keer wordt”, vertelde hij eerder tegenover de camera’s van RTL Boulevard.

Hoewel het stel nog altijd erg geheimzinnig doet over de grote dag, verklapte Martijn eerder al dat een groot showbizzhuwelijk er niet in zit. "Dat is mijn werk, en dat geldt natuurlijk niet voor haar familie en alle vrienden", aldus Martijn.

De 51-jarige Martijn leert de 39-jarige Deborah in 2014 kennen als hij net gescheiden is, op wintersport. Maar de vonk sloeg tussen de witte bergen niet meteen over. Ze begonnen dan ook als vrienden, maar krijgen langzamerhand gevoelens voor elkaar. Een spontane kus na een etentje doet de twee verlangen naar meer. "We kusten elkaar na een etentje gedag. Dat was anders dan anders. Allebei dachten we: misschien is er meer. Ik vroeg haar om nog een kus. Opeens was het... BOEM”, vertelde hij eerder aan De Telegraaf.

Afgelopen pakjesavond wordt hun geluk bezegeld als Martijn op zijn knieën gaat en zijn Deborah ten huwelijk vraagt met een sinterklaasgedicht. En hij kan nog altijd moeilijk geloven dat ze volmondig ‘ja’ zei. “Ik ben natuurlijk best een rare match, voor wie dan ook”, vertrouwde hij ons eerder toe. “Maar kennelijk houdt ze van mij.”

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Martijn Krabbé