Beeldschoon

Roxeanne Hazes geeft zich volledig bloot ter ere van Fender

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Instagram @roxeannehazesRoxeanne Hazes geeft zich volledig bloot ter ere van Fender
RTL

De mooiste periode van het leven van een vrouw wilde Roxeanne Hazes (26) vast laten leggen. En dat heeft de zangeres op een heel bijzondere manier gedaan.

"Een herinnering voor altijd"

Roxeanne wilde voor altijd kunnen nagenieten van haar zwangerschap en heeft daarom een beeldje van haar lichaam laten gieten. Op Instagram toont ze het bijzondere werk. "Zij maakten destijds dit prachtige beeldje van mijn zwangere ik, door middel van een 3D-printer", legt de zangeres uit. Maar vooral het tweede kiekje toont hoe Rox er tijdens haar zwangerschap van Fender (1) uitzag. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Wow! Zoontje Roxeanne Hazes is al een grote jongen
Lees ook

Wow! Zoontje Roxeanne Hazes is al een grote jongen

"Eergisteren kreeg ik een waanzinnig cadeau mee naar huis. Ze hadden hetzelfde beeldje op ware grootte laten printen", vertelt ze enthousiast aan haar volgers. "Gun jezelf (of je zwangere dierbare) zo’n beeldje. Een herinnering voor altijd." Het mag duidelijk zijn: Roxeanne kijkt met veel liefde terug op haar zwangerschapsperiode. En haar volgers zijn maar al te blij dat ze het met hen deelt. "Prachtig", "Leuke herinnering" en "Super gaaf" zijn een paar van de reacties. 

Lees meer over
Roxeanne HazesBabyLiefdeInstagram