Fam Fatale

Famke Louise komt met allereerste solo optreden

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @famkelouiseFamke Louise komt met allereerste solo optreden
RTL

Groot nieuws voor de spraakmakende Famke Louise (20). De zangeres maakt bekend via haar Instagram dat ze voor het eerst solo gaat optreden in de Paradiso in Amsterdam. "Be prepared people want dit wordt LIT!!", schrijft de overduidelijk enthousiaste dame.

"Na alle voorbereidingen mag ik het dan eindelijk zeggen!!"

Famke heeft sinds februari 2016 een YouTube-kanaal en werd al snel razend populair. Eind 2017 scoorde ze hits met nummers Op me monnie en Vroom. Met deze tracks is de poes het daardoor meer dan gewend om te rocken op het podium, maar nu komt dan eindelijk een van haar dromen uit. "Na alle voorbereidingen mag ik het dan eindelijk zeggen!! OMG MIJN EERSTE SOLO SHOW IN DE PARADISO AMSTERDAM!!", schrijft de Vroom-zangeres. "KAARTVERKOOP START DINSDAG 24 SEPTEMBER!!", vervolgt ze. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Famke Louise was volgens Bizzey geen goede zangeres
Lees ook

Famke Louise was volgens Bizzey geen goede zangeres

Naast deze wens die voor de twintiger in vervulling gaat, staan er binnenkort nog meer avonturen op haar te wachten. Zo werd onlangs bekend dat ze mag stralen tijdens The Christmas Show in Ziggo Dome. Sterker nog: ze is één van de headliners. RTL Boulevard ging met haar hierover in gesprek. 

Lees meer over
Famke Louise