put a ring on it

Dit zijn de genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP/Martijn van Gelder/TalpaDit zijn de genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring
RTL

Het jaarlijkse Gouden Televizier-Ring Gala staat weer voor de deur. Met nog twee weken te gaan voordat heel televisieland nagelbijtend bij elkaar komt zijn vandaag de drie kanshebbers bekendgemaakt.

Na verschillende stemrondes, waarbij de kijkers hun stem konden uitbrengen op hun favoriete televisie-programma, zijn er uiteindelijk drie kanshebbers overgebleven. De volgende programma’s zouden dit jaar genomineerd zijn: Beste Zangers (NPO1), Chateau Meiland (SBS 6) en Expeditie Robinson (RTL 5). Het is voor Beste Zangers en Expeditie Robinson niet de eerste keer dat ze zijn genomineerd. Beste Zangers was in 2017 ook al in de race voor deze felbegeerde prijs. Voor Expeditie Robinson wordt het bijna een gewoonte. Het programma is al vier keer eerder genomineerd geweest voor de Gouden Televizier-Ring, maar greep ieder jaar naast deze prijs. De genomineerden werden verrast door verschillende YouTubers.

YouTuber Dionne Slagter verraste Jan Smit met een heuse ‘Beste karaoke-ers’-sessie. 

Heftig! Dramatische wending in Expeditie Robinson
Lees ook

Heftig! Dramatische wending in Expeditie Robinson

YouTubers Quinty, ook wel bekend als Quinsding, en Jessie Maya kampeerden op het landgoed van de familie Meiland.

Ook voormalig Expeditie Robinson presentator Dennis Weening werd verrast met een nominatie. YouTuber Mark Hoeks bracht een heuse Televizier-taart bij hem langs. 

De uitreiking van de 54ste Gouden Televizier-Ring vindt plaats op woensdag 9 oktober. Dan wordt niet alleen de Gouden Televizier-Ring uitgereikt, maar wordt ook duidelijk welke presentatoren, acteurs, online video's en jeugdprogramma's het populairst waren bij het Nederlands publiek. Op de avond kan alleen nog worden gestemd op de Gouden Televizier-Ring zelf.

Lees meer over
Gouden Televizier-Ring