zwakste schakel

Oud-deelnemers Expeditie Robinson voorspellen de winnaar

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© YouTube: Laurie ScheerderOud-deelnemers Expeditie Robinson voorspellen de winnaar
RTL

Ruim een jaar na hun deelname aan Expeditie Robinson besloten de deelnemers van kamp Onbekend om weer eens samen te komen voor een gezellige barbecue. Hier werd natuurlijk ook het huidige seizoen besproken en wat blijkt? De oud-kandidaten zijn zelfs jaloers op de deelnemers van dit jaar.

“Er zitten heel veel sterke tussen”

In de vlog van Laurie Scheerder is te zien hoe de groep weer bij elkaar komt en enkele vragen beantwoorden die de volgers van Laurie hebben gesteld. Een van die vragen is wie er dit jaar de kneus of opgever wordt. Bijzonder genoeg zijn alle aanwezigen het hier mee eens: Rob Geus of “Rob de Kneus”, zoals jan, de winnaar van vorig jaar, hem omschrijft. Robin denkt zelf dat Mariana zomaar eens de handdoek in de Robinson-ring zou kunnen gooien.

Heftig! Dramatische wending in Expeditie Robinson
Lees ook

Heftig! Dramatische wending in Expeditie Robinson

Wie het dan wel ver zouden kunnen schoppen? “Tim Coronel”, aldus Jan. Maar ook Hugo maakt kans als het aan Robin ligt. ““Ik zie dat hij het programma echt tof vindt. Hij geniet daar echt van en hij heeft een gunfactor.” Toch denkt Jan dat er dit jaar een vrouwelijke winnaar zal zijn. “Er zitten heel veel sterke tussen.”

Het bekijken van de aflevering zorgt ook voor flink wat jaloezie bij de oud-deelnemers en zowel Laurie als Robin zien een editie met oud-kandidaten wel zitten.