Louisa laat ze weer lachen

Utopia-Romy worstelde met burn-out na exit

Door RTL Boulevard··Aangepast:
Utopia-Romy worstelde met burn-out na exit
RTL

In een nieuwe aflevering van Louisa Laat Ze Weer Lachen trekt de flamboyante dame - gehuld in Boulevard-oranje - naar Nijmegen om een bezoekje te brengen aan oud-Utopianen Romy Koldenhof en Cemal Hazebroek. De love birds zijn zo druk met hun aanstaande huwelijk en zwangerschap, dat Louisa besluit hen weer te laten lachen. En dat is wel nodig, zo vertrouwt een zwangere Romy haar toe.

"Ik was totaal niet de Romy die mensen kennen"

Haar avontuur in het beloofde land was namelijk niet alleen rozengeur en maneschijn. Want hoewel ze inderdaad haar grote liefde Cemal tegen het lijf liep, bracht het de boel flink in de war. En dat is begrijpelijk, want maanden was ze van alles en iedereen gescheiden. Na haar exit, terug in de bewoonde wereld, kon de realityster dan ook alleen maar huilen.

De emmer liep over toen ze in Griekenland op vakantie was. "Ik moest echt alles een plekje geven”, vertelt ze tijdens het interview. "Ik denk dat ik een dikke vette burn-out had (…) Ik kon helemaal niet genieten, ik was alleen maar aan het zeiken. Ik was totaal niet de Romy die mensen kennen. Ik was helemaal op."

Louisa Janssen laat zich onder handen nemen door arts
Lees ook

Louisa Janssen laat zich onder handen nemen door arts

Maar gelukkig heeft ze de oude, vertrouwde Romy inmiddels weer teruggevonden. Precies op tijd voor de komst van haar kleine en haar trouwdag. Cemal vloog speciaal voor zijn Romy naar Spanje om haar ten huwelijk te vragen, alleen was dat niet helemaal gepland... In eerste instantie wilde hij zijn aanstaande namelijk op Schiphol ten huwelijk vragen. Maar vanwege een loslippige verkoper moest het plan op de schop. Romy wilde namelijk verrast worden, en dat is gelukt!

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Toch staat de grote dag voorlopig even op een laag pitje. De voormalig Utopianen hebben namelijk helemaal geen tijd om taart te proeven, jurken te passen of locaties uit te zoeken: ze worden ouders! En hoewel het verliefde stel uitkijkt naar de komst van hun kleintje is Romy, die nu veertien weken zwanger is, wel een beetje angstig. "Ik denk dat het heel veel pijn gaat doen", deelt ze met Louisa. Gelukkig heeft Louisa tips. En die zijn van harte welkom.