kleine jongen

André Hazes: 'Het was echt de zwaarste nacht van mijn leven'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @andrehazesAndré Hazes: 'Het was echt de zwaarste nacht van mijn leven'
RTL

André Hazes (25) besluit afgelopen maandag in Waar is de Mol? zijn hart te luchten over de moeizame relatie met zijn moeder en zus. Daarnaast doet hij in het programma ook een paar pittige uitspraken over de geboorte van zijn kleine jongen. "Op een gegeven moment zagen wij zijn hartslag steeds lager gaan", onthult hij over de 'horrorbevalling'.

"Ik dacht ‘mijn kind is geboren, maar het leeft niet’"

De Leef-zanger is de apetrotse vader van de bijna driejarige André Junior. De 25-jarige weet dat zijn zoontje om op te vreten is en loopt dan ook regelmatig te koop met zijn knappe vent op Instagram. Wel uitsluitend in mooie merken. En als André het over dure kleding heeft, bedoelt hij ook écht dure kleding. Zo zou hij het liefst een mini-Rolex voor Dré kopen en kleine Gucci-riempjes. "Ik ben gewoon heel fout", vertelde hij eerder in Shownieuws.

Huh? André Hazes heeft allemaal blote mannen op zijn telefoon
Lees ook

Huh? André Hazes heeft allemaal blote mannen op zijn telefoon

Toch had het niet veel gescheeld of André had helemaal geen zoontje gehad om in luxueuze merken te hijsen. In het programma onthult de jonge vader namelijk dat André Junior de geboorte maar ternauwernood overleefde. Eventjes werd zelfs gedacht dat het oogappeltje van het showbizzkoppel het niet zou redden. "André is zeg maar dood geboren”, vertelt de zanger openhartig als hij met Johnny in Cuba is. De navelstreng zat om de nek van de baby, waardoor hij weinig zuurstof kreeg en zijn hartslag steeds verder daalde. "Dat was echt de hel.”

Zijn vriendin, Monique Westenberg, moest dan ook met spoed naar de operatiekamer. "Ze hebben haar echt letterlijk opengetrokken", legt hij alle details bloot. "Toen kwam André eruit en bungelde hij zo. Het was niks. Die kamer was doodstil en iedereen had gewoon stress. Ik dacht ‘mijn kind is geboren, maar het leeft niet’.”

Hoewel het ventje gelukkig zelf ademhaalt, is het gevaar niet meteen geweken. Volgens de artsen heeft Dré bij de geboorte ongeveer een minuut geen zuurstof gehad. De kans dat 'ie daar iets aan zou overhouden is groot, maar gelukkig is dat niet het geval en is het ventje een gezonde driejarige peuter.

En omdat André besloten heeft meer van zijn zoontje te genieten neemt hij nu een drastisch besluit. Wat dat precies is zie je in de video hieronder:

Lees meer over
André HazesMonique Westenberg