loving you is a losing game

Duncan Laurence overladen met aanzoeken na breuk vriend

Door RTL Boulevard/Grazia··Aangepast:
© ANPDuncan Laurence overladen met aanzoeken na breuk vriend
RTL

Duncan Laurence (25) is na het winnen van het songfestival misschien wel de hotste zanger van Europa. Hordes fans liggen aan zijn voeten. Toen hij het nieuws bekendmaakte dat hij weer vrijgezel is, werd hij dan ook overspoeld met berichten en huwelijksaanzoeken.

"Ik ga het niet opzoeken"

De Eurovisiesongfestival-winnaar zette in augustus een punt achter zijn relatie met Gerco Derksen. De reden van de breuk was dat ze elkaar meer als vrienden zagen dan als lovers. Duncan zelf bleef er nogal nuchter over. "Ik ben oké, er is niemand dood", schreef hij kort erna op Twitter. Wel was hij verbaasd over alle aandacht die hij kreeg na de breuk.

Europese fans zien in Duncan de ideale songfestivalhost
Lees ook

Europese fans zien in Duncan de ideale songfestivalhost

In een interview met Grazia vertelt Duncan: "Ik kan je vertellen, op het moment dat je single wordt, krijg je in één keer vanuit de gekste plekken berichten, verzoeken en DM's, van telefoonnummers tot complete huwelijksaanzoeken." Met al die liefdesverklaringen deed hij niks. "Maar ik ben juist iemand die heel erg down to earth is." De ouderwetse Duncan ontmoet veel liever iemand in het echt dan via een app of Instagram. "Als ik iemand tegenkom, moet dat in real life, face to face, zijn en dan overkomt het je. Ik ga het niet opzoeken. Als het gebeurt dan gebeurt het."

Lees meer over
Duncan Laurence