Gaat de goede kant op

Temptation-Orpheo: 'Ik ben geschrokken van mijn eigen gedrag'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Instagram @orpheo.krolisTemptation-Orpheo: 'Ik ben geschrokken van mijn eigen gedrag'
RTL

Na de finale van Temptation Island VIPS kreeg Orpheo een stortvloed aan kritiek over zich heen. Zijn uitspraken, denkwijze en ideologie over de rolverdeling van mannen en vrouwen maakten veel los bij de kijkers. Inmiddels heeft de realityster zelf gereageerd op alle commotie.

"Mijn hart zit op de juiste plek!"

Een Q&A op Instagram is tegenwoordig de ultieme manier om fans volledig op de hoogte te stellen van wat er gaande is in je leven. Orpheo weet dit ook en wilde duidelijkheid geven over zijn gedrag in Temptation Island VIPS. "Vind je niet dat je iets te manipulatief bent en inspeelt op de zwakte van je vriendin?", vraagt één van zijn volgers. Deze vraag circuleerde al langer op social media. En Orpheo is niet te beroerd om antwoorden te geven. 

Eerste beelden laatste aflevering Temptation Island VIPS
Lees ook

Eerste beelden laatste aflevering Temptation Island VIPS

“Kan begrijpen dat het zo overkomt en schrik ook van mijn ijskoude gedrag als ik de afleveringen terugkijk. Je zag totaal geen emotie", vertelt hij openhartig op Instagram. "Gelukkig weet ik hoe ik echt in elkaar zit en de mensen die mij kennen weten dit ook.” Orpheo ziet zijn tijd in Temptation ook als een levensles en heeft geen spijt van zijn deelname. “Nee, zeker niet. Dit is een leerproces en zonder dit te hebben meegemaakt, wist ik ook niet waar ik aan kan werken.”

© Instagram @orpheo.krolis
© Instagram @orpheo.krolis

Ondanks de bakken met kritiek en zijn aparte uitspraken, zijn er alsnog fans van Orpheo. Wanneer iemand hem complimenteert op wie hij is als persoon laat hij ook weten dat hij "bij lange na niet perfect" is. "Heb verkeerde dingen gedaan en uitgesproken. Daar ben ik van bewust. Maar mijn hart zit op de juiste plek! De mensen die dit inzien kan ik alleen maar dankbaar zijn.”

© Instagram @orpheo.krolis

Krijg je geen genoeg van alle drama in Temptation Island VIPS? Kijk dan de nieuwste aflevering van Temptation Gossip! Hierin doet Pommeline uit de doeken hoe ze erachter kwam dat haar vriend Fabrizio vreemdging, het bizarre diner dat ze had met hem en verleidster Julia én over haar nieuwe liefde. 

Lees meer over
Temptation Island VIPSLiefdeSeksRelatie