Whut?! Love Island-Melody liep naakt fashionshow

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© YouTube-kanaal ConcentrateWhut?! Love Island-Melody liep naakt fashionshow
Alles over Love Island 2019

Voor Juicy Details duiken de kersverse Love Island-singles diep in de krochten van Instagram. De 21-jarige Melody mag aftrappen en bespreek voor de camera haar eerste kiekje en favoriete post, maar óók haar meest spraakmakende. En spraakmakend is 'ie zeker! Het model is namelijk niet vies van naakt. 

"Het gebeurt als model heel vaak dat je je tepels moet laten zien"

Als de vraag voorbij komt wat haar meest juicy Instagram-post is hoeft de roodharige niet lang na te denken. Ze weet namelijk précies welk kiekje voor wat schaamrood op de kaken zorgt. Trots showt ze de foto waarin ze enkel in een broek en doorzichtige regenjas flaneert over de catwalk. "Die designer had aan mij gevraagd of ik het een probleem vond om er niks onder te dragen", vertelt ze zonder enige gêne.

Love Island-Sebastiana onder vuur na onsympathieke video
Lees ook

Love Island-Sebastiana onder vuur na onsympathieke video

"Ik heb dat gedaan omdat ik het niet echt een probleem vond. Het gebeurt als model heel vaak dat je je tepels moet laten zien, en ik vond het geen probleem", vervolgt ze. Wel heeft ze even twee keer nagedacht of ze hem op haar social media moest zetten. “Ik moest wel even hartjes op mijn tepels tekenen, anders accepteert Instagram het niet."

Melody hoopt op Love Island een leuke man tegen het lijf te lopen. Eerder lukte dit haar niet vanwege haar drukke modellencarrière, maar in de villa kan zich 24 uur per dag concentreren op de liefde. Of het haar gaat lukken? Je ziet het elke avond om 20.30 uur bij Videoland.

Deze tortelduifjes vonden afgelopen seizoen de liefde en zijn nog altijd dolgelukkig met elkaar:

Lees meer over
Love Island