om over naar huis te schrijven

Loretta Schrijver: BN'ers schamen zich voor koffietijd

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPLoretta Schrijver: BN'ers schamen zich voor koffietijd
RTL

Loretta Schrijver (63) heeft het na tien jaar nog steeds hartstikke naar haar zin bij Koffietijd. Wel vindt de presentatrice het jammer dat de RTL 4-ochtendshow niet altijd de eer krijgt die het volgens haar verdient. "Er wordt helaas wel eens wat laatdunkend over gedacht. Zo onterecht", zegt Loretta in het AD.

"Er wordt helaas wel eens wat laatdunkend over gedacht"

Niet alle BN'ers staan te popelen om aan te schuiven in het programma. "Het intellectuele deel van Nederland schaamt zich er soms nog steeds wel eens voor dat ze bij ons te gast zijn, al is dat gelukkig minder geworden dan een paar jaar terug. Dat dedain verdwijnt eindelijk, bijna een soort bucket list-ding. Je moet een keer bij Koffietijd zitten, zoiets."

Huh? André Hazes heeft allemaal blote mannen op zijn telefoon
Lees ook

Huh? André Hazes heeft allemaal blote mannen op zijn telefoon

Loretta is dan ook nog lang niet uitgekeken op de show. "Het is zo veelzijdig, waarom zou ik iets anders willen? Het enige dat je kan nekken is dat vroege opstaan. De wekker gaat dagelijks om 05.30 uur. Dat went nooit."

De presentatrice maakt wel vanaf vrijdagavond een uitstapje naar de nieuwe talentenjacht The Masked Singer. Dat Loretta in de jury zit, heeft ze aan zichzelf te danken. "Ik werd gevraagd voor een eenmalig gastoptreden. Nou, ik vroeg me toch altijd af wat die juryleden doen en waar ze het aan verdienen om in al die programma's te zitten. En ik dacht: ik ben oud genoeg om ook eens iets te roepen. Kan ik daar dan niet in alle uitzendingen zitten?"

Lees meer over
Loretta Schrijver