iets eerder naar bed

Dancing With The Stars aangepast na kritiek

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Tom Cornelissen/RTLDancing With The Stars aangepast na kritiek
RTL

Het RTL-programma Dancing With The Stars zal worden aangepast. Het dansprogramma zal aanstaande zaterdag een half uurtje korter op tv te zien zijn. RTL laat aan RTL Boulevard weten dat er geluisterd is naar het commentaar van de kijkers.

"Wij vinden de mening van de kijker belangrijk"

Dancing With The Stars wordt elke zaterdagavond live uitgezonden en veel kijkers vonden het nogal langdradig. RTL heeft daarom besloten om een half uurtje van het programma af te snoepen. De voorgaande afleveringen werden uitgezonden van 20:00 uur tot 22:30. De uitzending van komende zaterdag zal nu om 22:00 uur al afgelopen zijn. “We hebben van de kijker vernomen dat ze Dancing With The stars aan de lange kant vinden en graag meer dans willen zien. Wij vinden de mening van de kijker belangrijk en geven hier graag gehoor aan door de aflevering in te korten waarbij er meer focus ligt op het dansen”, zo laat RTL aan RTL Boulevard weten.

Tooske nu al de meedogenloze winnaar van Dancing with the Stars?
Lees ook

Tooske nu al de meedogenloze winnaar van Dancing with the Stars?

In Dancing With The Stars zijn verschillende BN’ers gekoppeld aan een professionele danser om daarmee een ballroom of Latin dans mee te dansen. De deelnemers voeren elk een routine uit en ontvangen punten van de jury. Dit jaar doen onder andere Bibian Mentel, Anouk Hoogendijk en Gijs Staverman mee aan de dansstrijd. De jury bestaat uit Dan Karaty, Euvgenia Parakhina, Irene Moors en Louis van Amstel.

Dancing With The Stars is zaterdagavond om 20:00 uur te zien bij RTL 4. 

Lees meer over
Bibian MentelGijs StavermanRTL Nederland