een kloddertje hier

André Hazes op zijn plek gezet door moedermaffia

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Instagram @andrehazesAndré Hazes op zijn plek gezet door moedermaffia
RTL

André Hazes (25) heeft het op Instagram aan de stok met de beruchte moedermaffia. Hoewel de zanger probeert lollig te zijn, nemen sommige ouders hem wel érg serieus...

"Een kind hoort een kind te zijn en ja, die worden nou eenmaal vies”

De commotie vindt allemaal plaats onder een foto van Monique Westenberg, de moeder van zijn zoontje. Op het kiekje schittert hun kleine jongen in de armen van een man met een geschminkte torso. En dat detail ontgaat de Hazes-telg niet. "Lekker die verf op z’n kleding van die gozer”, schrijft hij met een knipoog in de comments. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Bas Smit dolt met André Hazes en Ellie Lust is deze keer de dupe
Lees ook

Bas Smit dolt met André Hazes en Ellie Lust is deze keer de dupe

Hoewel zijn reactie als grapje bedoeld is, komt dit niet bij iedereen binnen. "Daar is een wasmachine voor", reageren de volgers van Monique in koor. Volgens haar fans moet de Leef-zanger zich niet zo aanstellen. "Waar maak jij je druk om?", plaats iemand dan ook geïrriteerd. "Een kind hoort een kind te zijn en ja, die worden nou eenmaal vies.”

Toch zijn er ook volgers die de humor er wél van inzien. "Gelukkig is het maar een Stone Island shirt", geint een persoon. Een tijdje geleden gaf de vader van André Junior nog aan zijn zoontje het liefst in dure kleding te zien. "Ik weet zeker als hij later mijn leeftijd heeft en hij gaat al zijn foto's terugkijken, dan ziet hij er altijd goed uit als papa hem heeft gekleed", aldus Dré.

Lees meer over
André Hazes