aftellen

Opnames laatste seizoen KLEM bijna van start

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Pief WeymanOpnames laatste seizoen KLEM bijna van start
RTL

Het aftellen is begonnen! Het duurt niet lang meer of het laatste seizoen van de dramaserie KLEM keert terug op de buis. Maar voordat het zover is, moeten de acteurs nog wel even aan de bak met het leren van hun teksten. En dat doet hoofdrolspeler Barry Atsma (46) gewoon in de auto, zo is te zien op zijn Instagram.

"Op de parkeerplaats naast het hockeyveld nog even de woordjes van Frank Ketelaar stampen"

Op het kiekje poseert Barry met het script in zijn hand. "Op de parkeerplaats naast het hockeyveld nog even de woordjes van Frank Ketelaar stampen voor KLEM 3", schrijft de acteur bij zijn post. En hij moet opschieten, want maandag beginnen de opnames al!

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Barry Atsma over internationaal succes
Lees ook

Barry Atsma over internationaal succes

KLEM gaat over de onconventionele vriendschap tussen crimineel Marius (Jacob Derwig) en Hugo, een hoge ambtenaar van de Belastingdienst (Barry Atsma). In de laatste aflevering probeerde Marius af te rekenen met een maffiabaas die hem chanteerde (Gijs Scholten van Aschat).

Zowel Barry als Jacob werden genomineerd voor een Gouden Kalf voor hun rol in de serie. Georgina Verbaan, die de rol van Kitty vervult, won voor haar acteerkunsten de Gouden Notekraker.

Lees meer over
Barry AtsmaGeorgina VerbaanJacob Derwig