Hoera!

Jarige Nicolette Kluijver dankbaar voor goede gezondheid

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPJarige Nicolette Kluijver dankbaar voor goede gezondheid
RTL

Het is feest in huize Kluijver. Nicolette mag namelijk al weer 35 kaarsjes uitblazen. Op haar Instagram deelt de presentatrice dat ze enorm dankbaar is.

"Ik ben zo dankbaar dat ik ouder mag worden”

Nicolette deelt een filmpje waarop te zien is hoe ze wordt toegezongen. Voor haar staat een grote vuurwerk-fontein te branden en ze heeft er zichtbaar lol in. Bij de video schrijft ze: “Vandaag mag ik 35 kaarsjes uitblazen! Ik ben zo dankbaar dat ik ouder mag worden.”

Nicolette: 'Ik kan wel janken van geluk dat ik er nog bij ben'
Lees ook

Nicolette: 'Ik kan wel janken van geluk dat ik er nog bij ben'

Daarna staat ze stil bij enkele grote gebeurtenissen die momenteel spelen in haar leven. “Dit levensjaar begint al zo mooi: mijn eerste kinderboek in de winkel, een televizier ring nominatie” Maar dat is voor Nicolette niet het allerbelangrijkste: “Een nieuw levensjaar met een gezond lijf en een heleboel liefde.”

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Nicolette is door een zware periode gegaan. Twee jaar geleden werd er longkanker geconstateerd bij de blondine. Nicolette legde daarop al haar werkzaamheden voor RTL neer. Aanvankelijk zei ze dat het om een voorstadium van kanker ging en dat de kans op genezing groot was. Maar nadat ze eenmaal schoon was verklaard, vertelde de presentatrice dat de ziekte veel verder was dan ze aanvankelijk toegaf. Maar dat ze de ernst van de ziekte verhulde om haar kinderen te beschermen.

Lees meer over
Nicolette Kluijver