Wat een gezeik

'Facelift' gaat helemaal mis bij Martien Meiland

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Tom van Hattum'Facelift' gaat helemaal mis bij Martien Meiland
RTL

Martien Meiland (58) heeft het gehad en wil zijn uiterlijk eens goeeed onder handen nemen. De realityster besluit daarom een soort facelift te ondergaan, met een beetje hulp van zijn dochter Maxime.

"Auw!"

De 58-jarige Martien vond het tijd om moeder natuur een handje te helpen. En zijn dochter Maxime wil wel een bijdrage leveren en gaat op onderzoek uit. Wat blijkt? Ook vanuit huis zijn er doe-het-zelf-manieren om uit de kreukels te komen. Dochterlief neemt de kasteelheer dus zelf onder handen met twee touwtjes. De plakbank-tactiek betekent dat Martien niet naar het ziekenhuis hoeft voor een heftige ingreep. Helaas voor de realityster gaat dit niet zo goed als gehoopt.

Montana Meiland denkt dat Caroline in Nederland blijft
Lees ook

Montana Meiland denkt dat Caroline in Nederland blijft

Gelukkig was de Chateau Meiland-ster wel voorbereid. "Ik heb geen crème vanmorgen opgedaan, toevalligerwijs", legt Martien uit. "Heel toevallig. Ik doe altijd onder mijn ogen een beetje crème, anders is het helemaal vreselijk na vijf jaar. Dan is het één groot rimpelgebeuren. Dan is het net de maan met allemaal kraters." De 58-jarige stelt voor om het op zijn strakst te doen, maar dat gaat mis. De beide bandjes knappen en schieten los. "Auw!", schreeuwt Martien het uit. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien bij SBS6. 

Lees meer over
Martien MeilandTv-programmaTelevisiePlastische chirurgie