no preggo

Nienke Plas: 'Mensen, ik ben niet zwanger'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPNienke Plas: 'Mensen, ik ben niet zwanger'
RTL

Nienke Plas (33) schitterde gisteravond op de rode loper bij de première van de nieuwe Nederlandse film F*ck de Liefde. Trots plaatste ze een filmpje waarop te zien is hoe zij en haar grote liefde Resley Stjeward (33) poseren voor de talloze camera’s. Haar volgers hadden echter alleen maar oog voor haar buik en vragen zich massaal af: ‘is ze zwanger?’

“Zie ik daar een buikje?”

De reacties onder de video liegen er niet om; haar volgers denken massaal dat de presentatrice zwanger is. "Zie ik daar een buikje?" en "pregnant of…?" zijn enkel van de reacties onder de video. Nienke laat nu weten dat er dit niet het geval is.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Nienke Plas toont beelden van huwelijksaanzoek
Lees ook

Nienke Plas toont beelden van huwelijksaanzoek

Op haar Instagram geeft Nienke nu duidelijkheid: "Lieve mensen, ik ben niet zwanger. Wel fijn om te zien dat er dus heel veel mensen willen oppassen mocht het ooit gebeuren." Eerder liet ze al aan RTL Boulevard weten dat er van een zwangerschap geen sprake is.

© Instagram: @NienkePlas

Nienke heeft samen met haar verloofde en manager Resley een zoontje van 4. De schattige Frenky-Dean figureert en steelt regelmatig de hoofdrol in haar vlogs.

Lees meer over
Nienke PlasBabyZwangerschapLiefde