love me just a little bit more

Angela Groothuizen hint op Dolly Dots-reünie

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPAngela Groothuizen hint op Dolly Dots-reünie
RTL

Zien we de Dolly Dots binnenkort weer samen op het podium? Als het aan Angela Groothuizen (60) ligt wel. Zij vertelt in een interview met Mokum Magazine dat er zelfs wordt gesproken over een reünie.

"Maar je moet nog heel even geduld hebben"

Volgens de presentatrice is er achter de schermen al reuring. "Laat ik het zo zeggen: er wordt over gesproken, maar je moet nog heel even geduld hebben." Het probleem is vooral dat ze kwaliteit willen leveren. "Het is heel veel werk om een show on the road en op het niveau waarop het was te krijgen. Dat doe je niet zomaar, daar moet een heel duidelijk plan voor liggen en naartoe gewerkt worden."

De Dolly Dots zijn helemaal terug, maar dan als duo
Lees ook

De Dolly Dots zijn helemaal terug, maar dan als duo

De Dolly Dots waren ongekend populair in de jaren '80. Met hits als Love Me Just a Little Bit More en She's a Liar bestormden Angela Groothuizen, Angéla Kramers, Esther Oosterbeek, Patty Somer, Anita Heilker en Ria Brieffies de hitlijsten. In 1988 ging de meidengroep uit elkaar  en precies tien jaar laten hielden zij hun eerste reünie. In 2007 kwamen de dames weer even bij elkaar, dit keer voor Vrienden van Amstel. In 2016 stonden de Dolly Dots weer samen op het podium tijdens De Toppers.

Dolly Dot Ria Brieffies overleed in 2009.

Lees meer over
Angela GroothuizenMuziekPopmuziek