Temptation break-up

Temptation-Orpheo en Liessinde zijn uit elkaar

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL/VideolandTemptation-Orpheo en Liessinde zijn uit elkaar
RTL

Temptation Island VIPS-deelnemer Orpheo gaat flink door het stof. Tijdens de afleveringen van de ultieme relatietest kwam hij nou niet bepaald goed uit de verf. Hierover zegt hij: “Ik vind het jammer dat jullie alleen de negatieve kant van mij hebben gezien."

“Liessinde is een prachtige vrouw van binnen en buiten"

“Orpheo hier oftewel Oreo, idioot, player, pimp, sneaky bastard. Dit zijn de namen die jullie mij hebben gegeven”, begint hij zijn bericht. Na alle kritiek besloot hij nu zijn kant van het verhaal te doen. "Liessinde is een prachtige vrouw van binnen en van buiten (dat hebben jullie gezien). Ik heb diepte en hoogte punten met haar meegemaakt gedurende onze relatie. Ondanks alle omstandigheden is zij altijd loyaal en sterk gebleven en daar heb ik enorm veel respect voor."

Temptation-Orpheo begaat gênante Instagram blunder
Lees ook

Temptation-Orpheo begaat gênante Instagram blunder

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Orpheo vervolgt zijn betoog met enkele welgeplaatste excuses: “Als eerst wil ik mijn excuses aanbieden aan Liessinde, haar familie met name haar moeder, vader, zusje en broertje. Jullie verdienen dit niet!” Daarnaast biedt hij zijn excuses aan aan alle vrouwen en jonge meisjes.

Tot slot laat hij weten dat hij en Liessinde niet langer een setje zijn: “Liessinde en ik hebben besloten om als collega’s verder te gaan. (…) Hate it or love it”, besluit hij zijn bericht.