Netflix & Chills

Deze nieuwe Netflix-thriller is de nachtmerrie van elke ouder

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Eric Zachanowich / NetflixDeze nieuwe Netflix-thriller is de nachtmerrie van elke ouder
RTL

De temperatuur buiten daalt langzaam steeds verder naar beneden en dat kan maar één ding betekenen: tijd voor een Netflix-avond! Welke film niet mag ontbreken in je lijst: de nieuwe psychologische thriller Fractured, die volgende week verschijnt. 

Fractured vertelt het bizarre verhaal van Ray Monroe, gespeeld door acteur Sam Worthington. De goedbedoelende, maar overweldigde familieman, komt na een gespannen vakantieweekend naar huis met zijn vrouw Joanne (Lily Rabe) en dochter Peri (Lucy Capri). Maar hun reis verloopt op zijn zachts gezegd niet echt soepel... 

Vroeg kerstcadeautje: Love Actually komt naar Netflix
Lees ook

Vroeg kerstcadeautje: Love Actually komt naar Netflix

Als dochter Peri een ongeluk krijgt snelt het gezin naar de nabijgelegen spoedeisende hulp, gerund door een staf met twijfelachtige bedoelingen. Als Joanne en Perci weg worden gestuurd voor een aantal testen, blijft vader Ray moederziel alleen achter. Wanneer duidelijk wordt dat alle gegevens van zijn familie zijn gewist verandert Ray's zorg in een wanhopige race om zijn familie te vinden en de waarheid te ontdekken over wat er met hen is gebeurd.

Fractured is vanaf 11 oktober te zien bij Netflix.

Lees meer over
Netflix