Kan gebeuren

Gordon geeft update over toestand: 'Zwak moment'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANP Gordon geeft update over toestand: 'Zwak moment'
RTL

Het ging vanmorgen nog niet zo goed met Gordon (51), maar de zanger is er snel weer bovenop gekrabbeld. En dat komt mede door de enorme steunbetuiging die hij ontving na zijn Instagram-post.

"We hebben allemaal onze zwakke momenten"

Met een filmpje en een paar foto's wil Gordon fans en vrienden bedanken voor alle steun. "Gewoon doorzetten! Hoe moeilijk ook, we hebben allemaal onze zwakke momenten en zaak is dan om juist dan je kracht te gebruiken!", meldt hij bij de fotoreeks. In het filmpje is te zien hoe Gordon alweer keihard aan het sporten is en op het juiste pad lijkt te zijn. De zanger heeft een moeilijke periode achter de rug waarin hij in een afkickkliniek verbleef. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Een flinke tegenslag voor Gordon
Lees ook

Een flinke tegenslag voor Gordon

Het ging echter niet zo lang geleden nog niet zo supergoed met Gordon. De presentator deelde vanmorgen nog dat hij in een dipje zat. “Ok heel eerlijk, ziek geweest deze week en het gaat sinds twee dagen kut”, biechtte hij op. “Alleen maar posten hoe geweldig het gaat word ik misselijk van. Ik moet weer in mijn training komen, maar al drie dagen soort van antigevoel.” Bovendien valt een leven zonder drank Gordon zwaar. “Gisteren voor het eerst in al die maanden weer zin in drank. Ik blijf sterk en kom uit deze dip!”

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
GordonAlcoholische drankenAlcoholmisbruikFitnessSportInstagram