Making a free man

Kim Kardashian zet zich in voor Making a Murderer-verdachte

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesKim Kardashian zet zich in voor Making a Murderer-verdachte
RTL

Realityster Kim Kardashian (38) staat erom bekend om, naast haar drukke bestaan als influencer, zich ook in te zetten voor onterecht veroordeelde gevangenen. Dit keer heeft ze haar steun geuit voor Brendan Dassey (29), de gevangenen uit de Netflix-hit Making a Murderer.

“Alsjeblieft gouverneur Tony Evers, lees deze brief.”

Brendan zit momenteel een levenslange gevangenisstraf uit nadat hij op 17-jarige leeftijd de moord op Teresa Halbach heeft bekend. Ook Steven Avery werd voor deze zaak veroordeeld en beide mannen houden nog altijd hun onschuld vol. Volgens Dassey’s advocaat werd de jongen gedwongen om bekentenissen af te leggen.KUWTK-ster Kim heeft zich nu uitgesproken tegen deze zaak. Op twitter deelt ze een gratieverzoek van Dassey die hij schreef aan de gouverneur van Wisconsin.

Kim Kardashian staat stil bij overleden vader
Lees ook

Kim Kardashian staat stil bij overleden vader

Hierin staat: “Ik schrijf u om een gratieverzoek omdat ik onschuldig ben en graag naar huis zou willen gaan. Als ik naar huis zou mogen, zou ik een job die te maken heeft met videospelletjes willen. Ik zou voor mijn mama zorgen en op een dag zelf een zoon en dochter hebben.” Kim deelde de brief met haar ruim 62 miljoen (!) volgers en schreef erbij: “Alsjeblieft gouverneur Tony Evers, lees deze brief.”

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Kim Kardashian is momenteel druk bezig met een rechtenstudie en lijkt geknipt voor deze baan. De afgelopen maanden wist ze namelijk al zeker zeventien gevangenen vrij te krijgen.

Lees meer over
Kim Kardashian